Ilmoita korjaustöistä etukäteen!

 

Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa, että osakkaan tulee anoa lupa taloyhtiöltä ennen huoneistonsa remontin aloittamista, mikäli remontti voi vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Joissakin tapauksissa riittää kirjallinen remontti-ilmoitus (esim. keittiön koneiden ja laitteiden uusiminen, lattiamateriaalin uusiminen kuivissa tiloissa, mikäli käytettävä materiaali on samankaltainen kuin ennenkin). Pienistä pintaremonteista, kuten kuivien tilojen seinien maalauksesta tai tapetoinnista, ei tarvitse ilmoittaa.

Aina kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi kysyä isännöitsijältä, ennen kuin aloitat!

 

Lataa tästä täytettävä ja tulostettava remontti-ilmoituslomake.

 

Tarvitset lomakkeen avaamiseen, tallentamiseen ja tulostamiseen Acrobat Reader -ohjelman, joka löytyy useimmista tietokoneista. Mikäli koneellasi ei ole Acrobatia, voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

 

Huom! Kone- ja selainkohtaisten asetusten vuoksi lomake saattaa myös aueta uuteen selainikkunaan, jolloin sen tulostus- ja tallennustoiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä – tämä riippuu käyttämästäsi selaimesta. Lataa lomake omalle koneellesi klikkaamalla yllä näkyvää latauslinkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitä kautta tiedoston lataaminen omalle koneelle. Kun olet tallentanut lomakkeen esim. koneesi työpöydälle, voit avata sen Acrobat Readeriin kaksoisklikkaamalla kuvaketta. Voit täyttämisen jälkeen tallentaa tekemäsi muutokset tiedostoon ja sen jälkeen joko tulostaa tiedoston tai lähettää sen sähköpostin liitetiedostona Penmanille.
Katso tuoreimmat
kuulumisemme
Facebookista!